NCPi Smart Skin System PDF Afdrukken E-mail
 

NCPi® Smart Skin System

 

De creatie van een intelligente huid

Schermafbeelding 2015-08-17 om 14.00.19

Nutraceuticals
+ Cosmeceutical
+
Phytoceuticals  
+ iQeuticals®    
Voor de groei, het herstel en het goed functioneren van het lichaam en de huid is gezonde, gevarieerde voeding van essentieel belang.

De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Het vereist wel de nodige discipline om gezond en gevarieerd te eten. Soms hebben we door het drukke leven van alledag niet genoeg tijd om voor een gezonde maaltijd te zorgen. Daarnaast is gezond en gevarieerd eten nog geen garantie dat we iedere dag precies de benodigde voedingsstoffen binnen krijgen. Het blijkt dat 95% van de mensen niet voldoende voedings- stoffen tot zich nemen. TYRO heeft samen met vooraanstaande wetenschappers unieke supplementen ontwikkeld met ultra geconcentreerde, essentiële voedingsstoffen die uw dagelijkse voeding optimaal aanvullen. Innovatieve voedings- supplementen voor optimale huidverbetering van binnenuit.

 

 

 

 

 

Cosmeceuticals zijn weten- schappelijk ontwikkelde producten, met biologisch actieve ingrediënten, die een bewezen effect op de huid hebben. Deze actieve ingrediënten helpen niet alleen het aanzien de van de huid te verbeteren, maar beïnvloeden ook de huid- vernieuwende processen die plaatsvinden in de diepere lagen van de huid. Daar helpen ze de stamcellen in de huid te beschermen en de omgeving waarin zij zich bevinden in een goede conditie te brengen. Intelligente combinaties van topkwaliteit grondstoffen, geïnspireerd door de natuur en met wetenschappelijk bewezen ingrediënten voor zichtbare resultaten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Phytoceuticals zijn hoogwaardige componenten uit planten en vruchtextracten met een heilzame werking voor de huid. Onder phytoceuticals verstaan we bijvoorbeeld de stoffen die planten hun kleur en geur geven.

De phytoceuticals in de nieuwe TYRO formules zijn wetenschap- pelijk bewezen bioactieve werk- stoffen. Ze zorgen  voor een geavanceerde bescherming en correctie van de huid, door de krachtige bestrijding van vrije radicalen en het stimuleren van huid vernieuwende en beschermende processen. Om het mooiste in uzelf naar boven te brengen voor een gezonde, stralende en perfecte huid.

 

 

 

 

TYRO brengt state of the art Nutraceuticals, Cosmeceuticals en Phytoceuticals samen in een baanbrekend Smart Skin System. Een synergetisch inside-out en outside-inhuidverzorgings- systeem dat huidherstellende en vernieuwende processen stimuleert en bovendien de huid in staat stelt om zichzelf te beschermen tegen schadelijke invloeden.
Niet alleen aan de oppervlakte, maar zelfs tot op het niveau van de diepere huidlagen van het epidermis (opperhuid) en het papillaire dermis (huidlaag onder de opperhuid). De unieke synergie van geavanceerde werkstoffen in de TYRO formules, die zowel van binnenuit als van buitenaf de huid beïnvloeden, creëert een optimale omgeving voor de huidcellen, waardoor het zelflerend vermogen van de huid gestimuleerd wordt: de huid vindt zichzelf opnieuw uit.

 

 

 

 

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.